WebPeople.NL is lid van het SEDO netwerk.

Met ruim 1 miljoen houder-accounts wereldwijd, en actief in de handel van domeinnamen in meer dan 20 talen, mag SEDO zich terecht marktleider noemen in de wereldwijde handel in domeinnamen.
Waar Domeinmakelaar.info groot is voor het bereik in Nederland, is SEDO groot waar behoefte is aan wereldwijd bereik voor de promotie van uw domeinnam.
Via de website van SEDO wordt vraag en aanbod van domeinnamen op eenvoudige wijze bij elkaar gebracht, zodat zowel particulieren als bedrijven hun gewenste domeinnaam snel kunnen vinden.
De wesite van SEDO is een van de meeste actieve op het gebied van de handel in domeinnamen en biedt de grootste collectie top-domeinnamen te koop aan, momenteel rond de 16 miljoen in aantal!

SEOD biedt daarnaast ook de online tools die nodig zijn om te kopen, verkopen of anderszins domeinnamen te gelde te kunnen maken, inclusief de mogelijkheid uw domeinnaam op waarde te laten schatten, verkoop-adviezen, promotie-mogelijkheden en het bekende domein-parkeer systeem (domain-parking).
Klik hier voor het SEDO netwerk of op de banner hieronder om naar de website van SEDO te gaan.


Verder