U wilt een domeinnaam kopen ?

     
Kopen van een domeinnaam uit de online shop van NamenShop.NL.  
  Bij NamenShop.NL kunt u direct uw gewenste domeinnaam kopen. U kunt er voor kiezen direct te betalen of te betalen na ontvangst van de factuur. Zodra de bestelling is geplaatst zal er contact met u worden opgenomen om de verdere procedure te bespreken. Overdracht van de domeinnaam kan binnen 1 werkdag plaats vinden.  
     
Kopen van een domeinnaam welke door iemand anders is geregistreerd.  
  Indien u heel graag een bepaalde domeinnaam wilt gebruiken, maar deze is in gebruik door een ander, kan NamenShop.NL voor u informeren of deze domeinnaam wellicht te koop is. Indien dat zo is, kan NamenShop.NL voor u alle onderhandelingen voeren teneinde u in het bezit te laten komen van deze domeinnaam.  
  U bepaalt uiteraard zelf of u de prijs voor de domeinnaam wilt betalen.  
  Voor het informeren bij de huidige houder van de domeinnaam, rekent uw domeinmakelaar.nl nog niets. Blijkt dat U regelmatig informatie wilt hebben over namen, welke niet resulteren in een aankoop, dan zullen er vooraf prijs-afspraken worden gemaakt.  
  Bij een eventuele aan- of verkoop rekent NamenShop.NL geen vast bedrag per domeinnaam, maar rekent 10 % van de uiteindelijke verkoopprijs (excl. BTW) met een minimum van 250 Euro (excl. BTW).

 
  Wel is het zaak alvast een indicatie te geven wat u over heeft voor een bepaalde domeinnaam. U begrijpt dat het voor ons namelijk niet zinvol is een onderhandelingstraject in te gaan als bij voorbaat al duidelijk is dat een bod ontoereikend is.  
..    
  Interesse ? Maak uw interesse kenbaar via dit formulier  
..    
Verder